top of page

KONSEPTIT

Koolle Oy, konseptit kerrottuna

Monitahoinen ajattelu ja yhdistelykyky, myynnillinen asenne ja lyömätön ihmisymmärrys - näillä löydämme punaisen langan uudelle konseptillesi

Oletko aloittamassa jotain uutta? Mietitkö vielä, mistä lähteä liikkeelle ja miten toteuttaa kaikki käytännössä? Kaipaatko sparrausta ja kaveria matkalle - sellaista, joka katsoo projektiasi ihmisläheisten myyntilasien läpi?  Miten varmistaa, että myös asiakas ymmärtää tuotteesi merkityksen ja tekee ostopäätöksen? 

Me kirkastamme kanssasi tavoitteen, tunnistamme ja rajaamme kohderyhmän, kaupallistamme ja hiomme myynti- ja toimitusprosessit.

Lähestymme konsepteja ihmisen kohtaamisen näkökulmasta ja keräämme kuhunkin projektiin siihen tarvittavan tiimin. Vahvat verkostomme auttavat löytämään juuri oikeat henkilöt. Saat meiltä avun koko matkalle suunnittelusta lanseeraukseen ja markkinointiin sekä seurantaan ja jatkokehitykseen.

Kehitämme omia ja asiakkaiden konsepteja. Voit kääntyä puoleemme myös Innovaatiosetelin hakemisessa! Olemme listattuna palveluntuottajana Business Finlandin sivulla. 

PALVELUT

Konseptisparrauksessa keskustellaan yrityksen nykytilasta, tavoitteista ja niiden aikatauluista. Keskustelussa keskitytään löytämään konkreettisia tekijöitä, joiden ympärille konsepti muodostuu, tai joiden suhteen nykyistä konseptia tulee kehittää.

Konseptisparraus sopii kaiken kokoisille yrityksille ja se voi keskittyä joko yrityksen kokonaiskonseptiin, tai yksittäiseen palvelun, myynnin tai markkinoinnin 

konseptiin. Asiakas saa sparrauksesta konkreettisia työkaluja konseptin kehittämiseen ja suunnan löytämiseen. Konseptisparraus sopii erityisen hyvin liiketoiminnan kehittämiseen muutostilanteessa.

Kesto: 2h

Hinta: 350e

Kun yrityksessä on meneillään suurempi muutos ja on tarve sovittaa yhteen useita osa-alueita asiakaspalvelusta markkinointiin, olemme apunanne. 

Työpajojen,  konseptoinnin, palvelumuotoilun ja muun valmistelevan konsultoinnin lisäksi autamme tuottamaan konseptin myös käytäntöön.

Laaja-alainen systeemiajattelu auttaa kohti aitoja tuloksia. Se tehostaa resurssien käyttöä, kun toimenpiteet niin tuotannon kuin viestinnän ja myynnin vievät selvästi samaan suuntaan.

Ihmislähtöinen konspetiajattelumme auttaa yritystä löytämään parhaat tavat kohdata asiakkaansa

Konsepti portfolio

PORTFOLIO

TAPAHTUMAKONSEPTIT

TYÖN ALLA

Wildfires
Turhan kulutuksen vähenemiseen tähtäävä konsepti "Search & Rethink"
Koolle Oy logo.png
Formare logo sininen ln.png
Laatujohtamisen palvelukonsepti
Koolle Oy logo.png
Art Gallery
Taiteen myynnin konsepti
Koolle Oy logo.png
Stock Exchange
Kotitalouksien talouden konsepti
Koolle Oy logo.png
KOTISIVUJEN ÄÄNIVERSIO (1).png
Kotisivujen ääniversio ja alusta äänen löytämiseen
Koolle Oy logo.png
Pyydä tarjous
bottom of page