top of page

MARKKINOINTI

Koolle Oy, markkinointi kerrottuna

Edustavat materiaalit kuuluvat kaikille! Löydämme äänesi ja kiteytämme sen selailtavaan muotoon.

Onko tullut aika päivittää ilmettänne? Nykyaikaistaa sivunne? Vai oletko käynnistämässä aivan uutta? Etsitkö mainostoimistoa, joka auttaa hiomaan viestisi ja hoitaa toteutukset nopeasti ja kustannustehokkaasti?

On tärkeää, että jakamanne materiaali ja visuaalinen läsnäolonne kuvastaa juuri yrityksenne tärkeitä arvoja ja tukee strategiaanne - toimii siis konseptinne tehokkaana toteuttajana.

Toteutamme edustavat ja helppokäyttöiset kotisivut luovasti ja tehokkaasti. Kiteytämme konseptin ja laadimme sisältösuunnitelman sekä toteutamme sivut Wix-työkalulla (olemme korkeimman tason Wix partneri). Luomme myös ilmeet, sosiaalisen median tilit ja valmistamme printtiaineistot. Laajasta ja taitavasta kumppaniverkostostamme löydämme sopivimmat tekijät juuri teidän projektiinne. 

PALVELUT

Markkinoinnin konseptointi ideoista toteutussuunnitelmaan. Näin saadaan luonteva jatkumo tuotteesta viestintään, markkinointiin ja myyntiin.

Wix on johtava selainpohjainen kotisivujärjestelmä, jonka käyttö ja päivittäminen on helppoa ja intuitiivista. Olemme toteuttaneet Wixillä lukuisia kotisivuja eri kokoisille asiakkaille, jotka kaikki jatkavat tyytyväisinä käyttäjinä. Sivujen jatkokehittäminen on helppoa ja edullista laadukkaiden kehitysominaisuuksien johdosta. Sivustoon on toteutettavissa myös kieliversioita. Olemme virallinen Wix-partneri.

printtimateriaalit

Tänä päivänä printtimateriaalien käyttö on tarkemmin harkittua ja parhaimmillaan viesti saadaan siinä muodossa oikein tehokkaasti läpi. Flyerit, käyntikortit ja esitteet ovat taas tarpeen, kun kohdataan toisiamme tapahtumissa!

Visuaalinen ilme viestii yrityskulttuuristanne, tukee brändiänne ja toimii sen ilmentäjänä. Suunnittelemme logot ja yritysilmeet puhuttelemaan kohderyhmäänne.

Me annamme äänen kotisivuille! 

Ääni on tunteita herättävä elementti ja se antaa mahdollisuuden puhua suoraan asiakkaalle. Äänen tuottaminen on myös kevyt prosessi verrattuna esimerkiksi videon tuottamiseen. 

Autamme ääniversion toteutuksessa, suunnittelussa, käsikirjoituksessa sekä oikean sävyn löytämisessä. 

Puhuttelun lisääminen kotisivujen elementtehin grafiikan, fonttien, tyhjän tilan ja sävyjen rinnalle on yksi Koolle Oy:n kehittämistä konsepteista. 

Kaipaatko apua somekanaviesi pystyttämiseen ja  suunnitelmaa niiden ylläpitoon?

Autamme löytämään oman tapanne näkyä somessa ja olemme käytettävissä myös päivitysavuksi!

Markkinointi portfolio
YHTEYDENOTTO
bottom of page