MARKKINOINTI

Koolle Oy, markkinointi kerrottuna

Edustavat materiaalit kuuluvat kaikille! Löydämme äänesi ja taiteilemme sen selailtavaan muotoon.

Onko tullut aika päivittää ilmettänne? Nykyaikaistaa sivunne? Vai oletko käynnistämässä aivan uutta? Etsitkö mainostoimistoa, joka auttaa hiomaan viestisi ja hoitaa toteutukset nopeasti ja kustannustehokkaasti?

On tärkeää, että jakamanne materiaali ja visuaalinen läsnäolonne kuvastaa juuri yrityksenne tärkeitä arvoja, vaalii visiotanne ja tukee strategiaanne. Markkinointimateriaalien tarkoitus on tuottaa lisämyyntiä, sitä me tavoittelemme sinulle!

Toteutamme edustavat ja helppokäyttöiset kotisivut luovasti ja tavoitekeskeisesti. Valitsemme käytettävän teknologian tarpeen ja budjetin mukaan ja laadimme sisältösuunnitelman asiakkaan etua tavoitellen. Luomme myös ilmeet, sosiaalisen median tilit ja valmistamme printtiaineistot - upea kumppaniverkostomme takaa laadukkaan lopputuloksen. 

PALVELUT

Visuaalinen ilme viestii yrityskulttuuristanne, tukee brändiänne ja toimii sen ilmentäjänä. Suunnittelemme logot ja yritysilmeet puhuttelemaan kohderyhmäänne.

Tänä päivänä printtimateriaalien käyttö on tarkemmin harkittua ja parhaimmillaan viesti saadaan siinä muodossa oikein tehokkaasti läpi. Flyerit, käyntikortit ja esitteet ovat taas tarpeen, kun kohdataan toisiamme tapahtumissa!

Toteutamme laadukkaita, responsiivisia ja helposti ylläpidettyjä kotisivuja Wixillä. Olemme toteuttaneet Wixillä lukuisia kotisivuja eri kokoisille asiakkaille, jotka kaikki jatkavat tyytyväisinä käyttäjinä. Sivujen jatkokehittäminen on helppoa ja edullista laadukkaiden kehitysominaisuuksien johdosta.

Olemme virallinen Wix-partneri!

Kaipaatko apua somekanaviesi pystyttämiseen ja  suunnitelmaa niiden ylläpitoon?

Autamme löytämään oman tapanne näkyä somessa ja olemme käytettävissä myös päivitysavuksi!

Me annamme äänen kotisivuille! 

Ääni on tunteita herättävä elementti ja se antaa mahdollisuuden puhua suoraan asiakkaalle. Äänen tuottaminen on myös kevyt prosessi verrattuna esimerkiksi videon tuottamiseen. 

Autamme ääniversion toteutuksessa, suunnittelussa, käsikirjoituksessa sekä oikean sävyn löytämisessä.