top of page

ÄÄNISIVUT

Icon.png

Me annamme äänen kotisivullesi!

Onko tullut aika päivittää ilmettänne? Nykyaikaistaa sivunne? Etsitkö mainostoimistoa, joka auttaa hiomaan viestisi ja hoitaa toteutukset nopeasti ja kustannustehokkaasti?

Kaikenkokoiset projektit ja yritykset ansaitsevat vaikuttavan verkkosivuston. Tuomme jokaiselle sivustolle jotain uutta ja teemme siitä asiakkaan näköisen. Jokainen verkkosivusto on tehty asiakkaalle sopivaksi hänen tarpeidensa mukaan. Autamme myös jatkossa, kun haluat päivittää tai kehittää sivustoasi.

Toteutamme edustavat ja helppokäyttöiset kotisivut luovasti ja tavoitekeskeisesti.

Valitsemme käytettävän teknologian tarpeen ja budjetin mukaan ja laadimme sisältösuunnitelman asiakkaan etua tavoitellen. 

Toteutamme nettisivut useimmiten käyttäen wix järjestelmää. Wix on johtava selainpohjainen kotisivujärjestelmä, jonka käyttö ja päivittäminen on helppoa ja intuitiivista. Olemme toteuttaneet Wixillä lukuisia kotisivuja eri kokoisille asiakkaille, jotka kaikki jatkavat tyytyväisinä käyttäjinä. Sivujen jatkokehittäminen on helppoa ja edullista laadukkaiden verkkokauppa- ja eCommerce-ominaisuuksien johdosta.

Olemme virallinen Wix-partneri.

Kaikki pakettivaihtoehtomme voidaan toteuttaa yhden sivun mallina. Tällöin yksi aihe vastaa yhtä sivua (esim. yhteystiedot tai yksi palvelu / tuote).

bottom of page